Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde
Se alle webinarene

FPC Fleksibelt Design i PCB Editor

Er du nysgjerrig på den utrolige verdenen av fleksible og rigid-flex PCB?

Disse teknologiske underverkene har blitt uunnværlige i en rekke produkter, fra de enkleste gadgets til de mest sofistikerte elektroniske apparatene.

Men hva skjer bak kulissene i PCB Editor for å få disse innovative kretsene til å fungere?

I dette opplysende webinaret graver vi dypt inn i hjertet av PCB-design for å avsløre de sentrale stegene i opprettelsen av fleksible og rigid-flex PCB-er.

Disse avanserte kretsene revolusjonerer industrier, og forståelsen av deres kompleksitet er avgjørende for ingeniører, designere og teknologi-entusiaster.

Webinar høydepunkter:

  • Mestrelagstabling: Vi vil avmystifisere kunsten å bygge lagstabling og vise deg hvordan du skaper en solid grunnlag for dine fleksible PCB-er. Lær hemmelighetene bak optimaliseringen av ditt korts ytelse.
  • Navigere i bøyområder: Fleksible og stive fleksible PCB-er handler om fleksibilitet, men hvordan sikrer du at din design kan bøye seg og flekse uten å bryte? Bli med oss når vi utforsker strategier for å lage bøybare kretskort.
  • Avdekking av rutingsfunksjoner: Routing er livsnerven i enhver PCB-design. Oppdag de avanserte rutingsfunksjonene som er skreddersydd for fleksible og stive fleksible PCB-er. Oppnå presisjon og effektivitet i dine design.

Webinaret vil være på engelsk.

Speakers

Albert Ousi
Senior Application Engineer
Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
cross