Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

26. -  27. mars 2025

Nordcads seminar vender tilbake i 2025

Sett kryss i kalenderen. Det er igjen blitt tid for Nordcads etterspurte seminar for alle i elektronikkutviklingsbransjen. For første gang holder vi seminaret i København, hvor elektronisk design og -utvikling får vår fulle oppmerksomhet i 2 dager.

Vi garanterer et sterkt line-up av unike foredrag med de nyeste trendene, metodene og teknologiene. Du får mulighet til å nettverke med andre deltakere, foredragsholdere, samarbeidspartnere fra blant annet Cadence, og selvfølgelig oss fra Nordcad.

Meld deg på i dag - få 10% rabatt

Spar 750 NOK per deltaker ved å melde deg på innen 1. oktober. Da er du sikret en plass før vi melder utsolgt. Påmeldingen er bindende.

  Ved registrering aksepterer du Nordcads handelsbetingelser og personvernpolicy. Vennligst merk at du automatisk vil bli abonnent på vår e-postliste, Nordcad Insights, for løpende oppdateringer om seminaret.

  98% av våre deltakere kommer tilbake hver gang

  "Kombinasjonen av informasjon og det tekniske nivået (hvor lett det var å følge) gjorde det til et utmattende arrangement, men det er en god ting. Da føler jeg ikke at jeg har kastet bort tiden min."

  "Det var nesten for mange interessante foredrag. Jeg hadde til tider vanskelig for å velge hvilken sesjon jeg skulle delta på."

  "Veldig privilegert å kunne gi og få innspill direkte fra Cadence."

  2 hele dager KUN om elektronikkutvikling

  Schematic og analog mixed mode-simulering

  Mange nye funksjoner er lansert i OrCAD X Capture og PSpice, som har til formål å sikre mer pålitelig elektronikk.

  Vi presenterer forskjellige løsningsmodeller for håndtering av supply chain og gjennomfører en rekke what-if-analyser som du kan bruke på dine design.

  SI/PI og termisk simulering

  All elektronikk bør helst fungere på første forsøk, og selv mange års erfaring kan komme til kort når alle mulige feilkilder kombineres.

  Vi presenterer raske metoder som alle kan bruke for å minimere SI/PI-problemer. Se hvordan du og ditt team enkelt kan innføre enkle analyser uten stort tidsforbruk for å redusere risikoen for feil. Vi diskuterer også hvordan termisk analyse øker holdbarheten til elektronikken.

  PCB-design

  Uansett om det skal designes komplekse PCB-design eller enklere, får du på seminaret en innsikt i de nyeste teknologiene og hvordan det er mulig å bygge en effektiv PCB-designflyt.

  Vi fokuserer også på AI samt hvilken betydning kontroller har i de tidlige stadiene av PCB-designprosessen.

  Fremtidens visjoner

  Vi dedikerer et spor av foredrag til å se fremover. Her kan du høre mer om automatisering i designprosessen og hvordan verktøy som AI kan hjelpe i utviklingsfasen.

  Vi snakker om fremtidens alt-i-ett-plattform, hvor det er mulig for deg å gjøre både schematic design, reliability, MTBF-analyse, floorplanning og en rekke andre analyser i ett og samme integrerte miljø.

  Antenne og RF-design med AWR

  Med IoT, droner og praktisk talt all teknologi i dag er det behov for kommunikasjon - og dermed antenner. Analyseverktøyene i AWR Microwave Office gjør det enkelt og raskt å designe og justere parametere, slik at antennene oppfyller applikasjonens behov.

  Du vil også kunne høre om og se hvordan RF-forsterkere bygges og analyseres for å minimere antall prototyper.

  Pris og praktisk

  En billett til seminaret koster 7500 NOK. Kjøper du billetten før 1. oktober 2024, får du 750 NOK i earlybird-rabatt.

  I år har vi gleden av å oppholde oss i Kosmopols historiske lokaler - kun 50 m fra Nørreport Station.

  Du blir bortskjemt med deilig frokost, lunsj, kake og frukt, samt varme og kalde drikker hele dagen, samt en utsøkt middag, underholdning og en goodiebag.

  Kosmopol, Danmark
  26.-27. mars 2025
  Book min billett
  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  cross