Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

PLM

Product Lifecycle Management

Løs ethvert behov for produkt- og dokumenthåndtering med PLM. Bygget for å optimalisere driftsresultater og frigjøre deg fra å bruke unødvendig tid på å oppdatere sporbarhet, livssykluser og annen produktdokumentasjon.

  • Optimalt og effektivt samarbeid på tvers av avdelinger og tverrfaglige team
  • Minimer feilkilder og inkonsistente datasett

For 10 år siden hadde design lange livssykluser og komponenter kunne ha en levetid på 20 år eller mer. I dag er livssyklusen til et design betraktelig forkortet og en komponent lever sjelden mer enn 5 år. I dag stilles det større og strengere krav til sporbarhet, dokumentasjon og transparens i et produkts livssyklus. Med et PLM-system integrert i ECAD-verktøyene dine frigjør du både tid og ressurser ved å automatisere disse prosessene.

Utforsk vårt utvalg av PLM-løsninger

eBom by Nordcad har mer enn 10 års erfaring med PLM og er hoveddistributør av Highstage PLM. Highstage er markedets mest fleksible verktøy for PLM til dags dato og utmerker seg ved enkel implementering og høy brukervennlighet. Med en direkte integrasjon til ECAD-verktøyene dine, muliggjør den enkel og feilfri produktregistrering og dokumentadministrasjon.

Teamet er basert i Malmö, Sverige, og hjelper kunder over hele Europa med skreddersydde PLM-løsninger.

Les mer

XPLM tilbyr komplekse integrasjonsløsninger for mer enn 100 forskjellige systemer og utvider kontinuerlig sin portefølje. Deres ekspertise inkluderer integrasjonsløsninger for PLM, ECAD, MCAD, programvare og ERP-systemer, samt datakonvertering og datamigrering ved systembytte.

Nordcad er gullpartner for XPLM og lager integrasjoner sammen med XPLM som lar deg bli i ditt CAD-verktøy uten å måtte gå inn i PLM-systemet for å sjekke data inn og ut. Dette sikrer at du alltid jobber med den siste revisjonen av designet og du kan si farvel til å bruke Excel som revisjonsbehandler.

Les mer

En samarbeidsreise som tar deg hele veien

Exploration

Implementering av et nytt PLM-system har omfattende implikasjoner for teamets og bedriftens arbeidsflyt. Ingen avgjørelser, store eller små, trenger å tas før du prøver en demo eller prøver PLM-løsningene våre. Utforsk alternativer og oppdag hvor enkel dokumentasjon blir med en direkte integrasjon til ECAD-verktøyet ditt.

Onboarding

Uansett om du ønsker å integrere PLM i et nystartet selskap, en global bedrift eller et sted midt i mellom, vil vi veilede deg på din digitale transformasjon. Ved oppstart og implementering vil vi være klare til å undervise, trene og justere din PLM-løsning før vi går live.

Integration

Uansett hvor omfattende forberedelser og implementering er, vil det alltid være små hikke og rom for optimalisering og forbedring. Vi arrangerer regelmessige innsjekkinger og løpende støtte slik at du kan integrere din PLM-løsning til perfeksjon.

Expansion

Din PLM-løsning må følge din bedrifts utvikling. Etter hvert som bedriften din vokser, utvides også dine behov for produktadministrasjon og dokumenthåndtering. Vi gjennomfører jevnlige gjennomganger, holder deg oppdatert med nye funksjoner og utvider med nye brukergrupper etter behov.

Ta kontakt for en uformell prat med en av våre spesialister

    Ved å sende inn godtar du Nordcads bruksvilkår og personvernpolicy.

    Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
    cross