Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Elektrisk/termisk analyse i DC-domenet

Med Cadence® Sigrity™ PowerDC™, med den ekstra nøyaktigheten av elektrisk/termisk samsimulering, får du forsikringen om at din PDN fungerer som forventet. Med PowerDC kan du enkelt lokalisere tilfeldige spenningstap, høye strømtettheter, via med for høye strømmer og termiske hotspots. Alle disse effektene kan påvirke kvaliteten på designet betydelig og begrense produktets levetid.

Bestil gratis demo

Identifiser kritiske punkter

Identifiser kritiske steder i oppsettet der innsnevringer i baner eller fly gir alt for mye strømtetthet og finn enkelt den via blant tusener som er produktets svakeste punkt.

Detaljerte analyser

Utfør detaljert analyse av stableparametere som kobbertykkelse og antall lag uten å risikere elektriske eller termiske problemer.

Rask og nøyaktig

Med Sigrity sikrer du stor detaljert nøyaktighet av alle simuleringene dine, samt en simulering som er kraftig og rask.

Selskaper vi har hjulpet med signal- og strømintegritet

IQM bruker AWR til å lage RF/mikrobølgebrikker for kvantedatamaskiner. Vi bruker også AWR til å designe RF-tilpasningskretser og komponenter som filtre, og jeg tror AWR gir gode muligheter for å få fart på innsatsen for alt dette.
Jaakko Jussila
Lagleder, IQM Quantum Computers
Ved hjelp av Nordcad bygde vi en skyløsning for lisensene våre slik at de kan nås uansett hvor vi er i verden. I tillegg tilbyr Nordcad en fleksibel løsning som gjør det mulig å vokse uten investeringer. Dette har gjort oss i stand til å støtte kunder fra dag 1. Du føler deg alltid som en del av familien på Nordcad. Hvis du kommer opp med et problem, er støtten fantastisk og du føler virkelig at du får hjelp med en gang.
Steen Kaare Grøndahl
Gründer og administrerende direktør, Wise Choice Consulting ApS

Komplett frekvenskarakteristikk og optimalisering av PDN

Med Cadence® Sigrity™ OptimizePI™ får du innsikt i hvordan PDN-frekvenskarakteristikken ser ut for hver enkelt komponent, inkludert plandesign og plassering i stablen, frakobling, deres ruting og plassering, samt ruting fra forsyningsplaner til komponenter. Plasserte frakoblinger kan også optimaliseres med tanke på pris vs. ytelse og verifiser EMI-ytelse ved å måle impedans for selvvalgte steder på oppsettet.

 • Unngå kostbar overdesign av PDN basert på tommelfingerregler eller databladbeskrivelser
 • Optimaliser PDN basert på den faktiske layouten i stedet for en forenklet modell i et regneark
 • Unik mulighet for analyse av PDN-impedans for komponenter og EMI-resonans for fly
 • Gjør raske vurderinger av PDN-ytelse basert på lett tilgjengelige resultater

Power-Aware signalintegritet

Simultaneous switching noise (SSN) kan endre timingen på et minnegrensesnitt. Med Sigrity™ Power-Aware SI får du en komplett løsning for å analysere kildesynkrone grensesnitt brukt til f.eks. DDR3 og DDR4 minnegrensesnitt. Power-Aware SI inkluderer både verktøy for layoututvinning av stier og forsyninger samt intuitive simuleringsverktøy for parallellbussanalyse som kan generere rapporter med informasjon om tidsmarginer som oppfylles i henhold til JEDEC-standarden.

Simultaneous Switching noise (SSN)

Intuitivt simuleringsverktøy

Serial link analyse

Utfør brikke-til-brikke-analyse på dine High-Speed ​​​​SerDes-grensesnitt, som PCI Express® (PCIe®), HDMI, SFP+, Xaui, Infiniband, SAS, SATA og USB med industristandard IBIS AMI-modeller. Du kan utføre pre-layout-analyser ved å bruke maler og underveis legge til modeller av komponentpakker, koblinger og oppsett for å gjenspeile hele grensesnittet. Simuleringer kan brukes til å identifisere krysstaleproblemer og vise ikke bare signalene i grensesnittet, men også signaler etter klokke og datagjenoppretting (CDR), som er beskrevet i IBIS AMI-modellen. Ved å simulere hele grensesnittet med millioner av biter, kan den totale bitfeilfrekvensen (BER) beregnes for å bestemme om jitter- og støynivåer er innenfor spesifiserte toleranser.

Lær mer om Sigrity eller prøv en prøveversjon

Ha en innledende og uforpliktende dialog med en av våre spesialister om de mange mulighetene med Sigrity

  Søren  Jul Christiansen
  Senior Application Engineer
  sjc@nordcad.dk+45 96 31 56 98
  Ulrich  Tejg Jespersen
  CEO & Sales
  utj@nordcad.dk+45 72 62 55 64
  Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right