Menu
 

Antenne design (AWR)

Den beste plattformen for å designe RF- og mikrobølgeprodukter
RF- og Microwave kretsløp

RF- og Microwave kretsløp

Avdekke alle deler av utviklingen av RF og mikrobølge designs, alt fra kretsopprettelse, kretsanalyse, layout, optimalisering, ekstraksjon (EM) og til slutt verifisering.
Kommunikasjons- og Radar systemer

Kommunikasjons- og Radar systemer

Du kan utvikle arkitektur og spesifikasjoner for RF-systemer, gjøre systemanalyse, budsjettering og co-simulering basert på parameteriserte standard RF-blokker.
Antenne og EM analyser

Antenne og EM analyser

Design, analyser og optimaliser antenner ved hjelp av planar og 3D-elektromagnetiske (EM) solvere og simuler S-parametere, visualisering av strøm og utstrålingsdiagrammer.

RF/Mikrobølge designs

Programvare for å lage og simulere RF- og mikrobølgekretløp.

Microwave Office hjelper deg nå ditt mål raskere og mer effektivt, med det intuitive brukergrensesnittet og den innovative automatiseringen. Løsningen inkluderer RF-aware layout funksjonalitet, et stort utvalg av høyfrekvens modeller og en kraftig Harmonic Balance (HB) -simulator. Alt dette hjelper deg løse utfordringene med RF-elektronikkutvikling.

Kommunikasjon og Radar systemer

Systemmodellering og simulering av trådløse kommunikasjon- og radarsystemer.

Visual System Simulator ™ (VSS) er en komplett programvareløsning med støtte for VSWR-aware modellering, RF og DSP-modellblokker. Dette lar deg enkelt gjøre tids- og frekvensdomeneanalyser samt circuit-envelope analyse.

Du kan også utvikle og optimalisere systemarkitektur for f.eks. trådløse kommunikasjonssystemer, identifisering av komponentspesifikasjoner, uønskede effekter/frekvenser og systembegrensninger. Samtidig kan BER og EVM simuleres med forhåndskonfigurerte virtuelle test benches.

3D Planar EM Analyse

Med 3D planar elektromagnetisk (EM) kan du trekke ut S-parametere og verifisere designet ditt gjennom dem.

AXIEM 3D Planar er en method-of-moments (MOM) EM-analysesimulator for passive strukturer som overføringslinjer, planar- og patch antenner. AXIEM gir deg nøyaktigheten og hastigheten som kreves for å karakterisere og optimalisere passive komponenter i RF-design, moduler, LTCCs MMIC, RFIC og antenner.

3D EM Analyse

Finite-element metode (FEM) elektromagnetisk EM-analyseverktøy for analyse av 3D-strukturer.

Med Analyst ™ 3D FEM EM kan du akselerere utviklingen av dit RF-produkt ved å kunne karakterisere produktet tidlig i fasen med full 3D EM-ekstraksjon. Med den innebygde avanserte 3D solver får du raskt nøyaktige analyseresultater av 3D-strukturer og tilkoblinger som er en del av moderne komplekse trådløse kommunikasjonssystemer.

AWR Design Environment – Avansert RF teknologi

AWR er en komplett programvareløsning for RF/mikrobølgedesign og utvikling, som hjelper deg komme i mål med RF-elektronikk, takket være høyfrekvent integrert kretssimulering (Mikrobølgeovnskontor), systemsimulering (VSS) og EM-simulering (AXIEM / Analyst).

Programvareløsningen hjelper deg med å forstå alle deler av kretsen og oppnå den beste ytelse i alle aspekter av designet; fra IC til IC-pakke og PCB-layout – i første forsøk!

Vil du bli mer effektiv?

Ønsker du å bli mer effektiv, men trenger veiledning for å avgjøre hvilke løsninger som hjelper deg oppnå målene dine?

Ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt for en prat

+47 21 55 28 28