Menu
 

Verktøy

Elektronikkdesign fra A-Z

Det starter med skjemategning

Den første fasen i elektronikkutviklingen er skjemategning. Her har du behov for et enkelt og brukervennlig verktøy som for eksempel OrCAD Capture. Denne programvaren er det mest brukte skjemaverktøyet i verdens ledende elektronikkvirksomheter.

I denne løsningen kan du koble på et komponentbibliotek, så du raskt og enkelt kan finne symboler og footprints til ditt design.

Simuler og test for feil i kretsløpene

For å sikre at ditt design ikke inneholder kritiske feil, bør du utføre kretsløpssimulering. Det finnes gratis alternativer på markedet til dette, dessverre har disse en større feiltreffrate grunnet mindre utviklingsmidler.

Vi tilbyr markedets mest sikre og kraftfulle simulatorer til å teste designet både før og etter konstruksjonen. Ved å teste ditt kretsløp unngår du dyre feil, og sikrer kvaliteten av produktet.

PCB design i verdensklasse

Når ditt kretsløp er tegnet og simulert, skal du i gang med kretskortutlegg. Vårt PCB verktøy har et smart brukergrensesnitt og ligger fremst på teknologifronten.

Med Real-Time design i 3D, får du bedre overblikk over endringer, og kan visualisere designet ditt sammen med det mekaniske, samtidig som du kan utføre kvalitetssjekker underveis.

Før designet sendes til produksjon skal du huske..

Før kretskortet sendes til produksjon bør du kontrollere dine gerberfiler i et CAM verktøy, for å sikre at kortprodusenten forstår filene som ECAD systemet har skapt. Vi tilbyr markedets beste CAM verktøy for å sikre at kortet ditt er produserbart, og feilfritt.

Etter at kortet er produsert, skal en kretskortmontør bruke godt dokumentert informasjon for å sikre et ferdig produkt av høy kvalitet. Her tilbyr vi verktøy som minsker denne tidskrevende jobben, slik at du kan jobbe raskere og bedre mot et høykvalitetsprodukt.

Vil du bli mer effektiv?

Ønsker du å bli mer effektiv, men trenger veiledning for å avgjøre hvilke løsninger som hjelper deg oppnå målene dine?

Ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt for en prat

+47 21 55 28 28