Menu
 

Verktøysskifte

Vi bytter dine verktøy uten ekstra arbeide for deg

Verktøysskifte

For større selskaper er det en tung prosess og skifte ECAD løsning, og det er være vanskelig å finne tiden til å bytte designplattform. Vi har lang erfaring med å forenkle denne prosessen, og garanterer en god overgangsprosess.

Vårt tekniske team håndterer arbeidet, og oppnår høy effektiviseringsgevinst uten produksjonstap for utviklingsavdelingen din.

Hvordan gå i gang med et ECAD skifte?

Vi anbefaler og tilbyr og en forundersøkelse, hvor vi finner ut av hvor og hvordan arbeidsflyten kan effektiviseres. Vi har lang erfaring med disse undersøkelser, og påviser alltid sparingsmuligheter der ECAD systemet innpasses sammen med resten av selskapets systemer. Rapporten utarbeider vi som en konsulentoppgave, og kan brukes til prosessoptimering og effektivisering.

Vi hjelper deg
helt i mål

Vi setter opp verktøyene og utrullingspakker, samtidig som vi integrerer systemet sammen med de andre interne løsninger. Uansett om det brukes SCCM script eller annet, hjelper og bistår våre eksperter deg.

Oversettelse

Verktøyene vi tilbyr har en innbygget ECAD til ECAD oversetter. Dette muliggjør overføring av eksisterende og gamle designs, footprints og symboler til i det nye systemet.

Samtidig har vi et samarbeide med Elgris i USA, som kan oversette fra alle tenkelige ECAD løsninger. Elgris utvikler også oversettelsesprogrammer. Ta kontakt med oss for å høre mer.

Kurs og trening

Det er tidskrevende og lære seg et nytt designprogram. Vi tilbyr muligheter for opplæring og kurs i dine nye verktøy. Velg mellom nettbasert opplæringsmateriale og flerdagskursing internt og eksternt. Vi tilpasser oss din arbeidsflyt for en best mulig treningsopplevelse. Se tilbudet om nettbasert kurs og fysiske kurs i vår webshop.

Support og veiledning

Som kunde får du Nordens beste support og veiledning i din designfase. Vi hjelper med valget av rett teknologi, og veileder deg fram til best resultat på dine prosjekter.

Vil du bli mer effektiv?

Ønsker du å bli mer effektiv, men trenger veiledning for å avgjøre hvilke løsninger som hjelper deg oppnå målene dine?

Ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt for en prat

+47 21 55 28 28