Menu
 

Pressemelding: Nytt CFD-samarbeid

Nordcad og neptech i nytt CFD-samarbeid

Nordcad beveger seg ni inn i den spennende verdenen av CFD-verktøy for analyse og meshing av bl.a. aero-, maritim- og turbomaskiner. For ikke lenge siden la Nordcad CFD programvare til sin programvareliste, og tok over salget av Numeca-programvare i Norden. Fra 1. januar 2022 inngikk Nordcad et nært samarbeid med neptech, som spesialiserer seg på meshing, ettersom neptech offisielt ble ny salgspartner for Nordcad.

“Vi er veldig fornøyde med det nære forholdet vi har til Faranggis og hennes team, og de tilfører mye sterk kompetanse på CFD-området med verktøyet Pointwise”, sier Arvid Thorndahl, administrerende direktør i Nordcad Systems A/S.

neptech og Nordcad er enige om de mange gode mulighetene, som det nye partnerskapet åpner for. Faranggis Bagheri, administrerende direktør i neptech, legger til:

“Dette er en flott mulighet til å vokse neptechs forretning. Nordcad har mange års erfaring fra elektronikkindustrien i Norden, og vi ser frem til å jobbe tett med teamet for å utvide og forbedre tjenestene våre”.

Om neptech

neptech ble grunnlagt i 2018, og leverer Pointwise grid generering og forbehandlingsprogramvare for computational fluid dynamics i Norden. Selskapet er basert i Stockholm, Sverige, og tilbyr teknisk støtte og opplæring, sammen med konsulenttjenester innen CFD.

 

Om Nordcad Systems A/S

Nordcad er Nordens ledende partner og leverandør av Cadence programvare. I tillegg til programvare for elektronikkutvikling tilbyr Nordcad også PLM-systemer, programvare for design av RF og antenner, og nå sist også CFD-verktøy.