Menu
 

Pressemelding: Channel Partner Of The Year

Årets Channel Partner 2021

For det årlige Cadence Channel Partner-arrangementet 9. februar 2022, ble virtuelle priser og utmerkelser delt ut til de Channel Partners rundt om i verden, som har gjort en speisiell innsats i 2021. Det er totalt rundt 50 partnere over hele verden, og i år fikk Nordcad overrakt den største prisen av dem alle: Channel Partner Of The Year.

”Vi er helt utrolig stolte over å motta denne prisen. Dette er en stor anerkjennelse fra Cadence, som vi setter veldig høyt. Som en av de mindre partnere over hele verden, er det virkelig en stor ære å motta denne prisen”, sier Arvid Thorndahl, CEO i Nordcad Systems A/S.

Prisen Channel Partner Of The Year deles ut på bakgrunn av flere faktorer, bl.a. den store innsatsen for å implementere nye produktområder. Verktøy for RF- og antennedesign samt det nye produktområdet CFD er blant noen av de nye verktøyene, som Nordcad nå kan tilby kunder i Norden. Det er et stort marked for disse områdene, og i takt med å tilføye de nye verktøyene, har Nordcad også utvidet staben med eksperter på disse områdene.

”Vi jobber hele tiden med å være et skritt foran, og følger utviklingen i teknologiene tett. Det er netopp derfor vi har gjort en ekstra innsats for å utvide teamet vårt med tekniske ressurser, som kan løfte kompetansen vår et nytt nivå som kommer våre kunder til gode”, sier Ole Ejlersen, CTO i Nordcad Systems A/S.

Å møte kundene og deres behov er også en av grunnene til at Nordcad ble overrakt prisen som årets Channel Partner. Kundene setter fortsatt pris på – selv i disse netttider – den gode, personlige supporten, som tilbys av Nordcads tekniske team.

En del av strategien er netopp å hjelpe kundene med å løse problemer, og å finne smarte løsninger, som ikke nødvendigvis er en del av standard. Alt dette bidrar til at Nordcad i dag er, og streber etter å forbli, den foretrukne samarbeidspartneren for høyteknologiske bedrifter i Norden.