Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

OrCAD X

'Best i test' diagramtegning med markedets sterkeste ytelse

Opplev markedets mest brukte skjematiske designverktøy, som ikke bare øker produktiviteten, men også sikrer overholdelse av bransjestandarder og beste praksis helt fra starten av designprosessen.

Oppnå problemfri synkronisering mellom skjematisk og layoutdesign

I stedet for å manuelt overføre begrensninger, muliggjør OrCAD X en enkel synkroniseringsprosess med bare ett klikk. Dette sikrer at de begrensningene som brukes i diagramtegningen, nøyaktig oversettes til layoutet og opprettholder konsistensen mellom de to designrepresentasjonene.

 • Forenkler designiterasjon, reduserer risikoen for feil på grunn av ikke-matchede begrensninger.
 • Forbedrer den generelle designnøyaktigheten.

Skytilkobling støtter samarbeid

Skytilkobling har revolusjonert måten vi arbeider på. OrCAD X Capture muliggjør samtidig samarbeid over landegrensene. Evnen til å administrere versjonskontroll og deling av designdata i skyen forenkler samarbeidet og eliminerer behovet for komplekse datatransfer.

 • Raske implementeringer øker ingeniørens produktivitet og akselererer prosjektets gjennomføring.
 • Problemfri implementering med fleksible løsninger og massivt skalerbare, skyklare verktøy.
 • Sikre, testede løsninger som bransjeledende kunder har tillit til.

Design av variasjoner

OrCAD X Capture gir muligheten til å designe ulike variasjoner av en skjematisering og håndtere dem effektivt under produksjon. Med fargekodede komponenter og muligheten til å generere variantrapporter og stykklistelister er det enklere enn noensinne å oppnå den nødvendige fleksibiliteten i ditt design.

 • Oppnå mer effektive, nøyaktige og pålitelige design.
 • Spar tid, reduser risikoen for feil og få hjelp med å oppfylle kravene som moderne elektronikkdesign krever.
OrCAD X Diagramtegning, Capture

Få tilgang til et omfattende system med tusenvis av referansedesign og brukere

OrCAD X inkluderer et bredt utvalg av referansedesign og et aktivt brukersamfunn. Få tilgang til en skattekiste med forhåndsdesignede kretser, layouter og løsninger for inspirasjon eller direkte bruk i dine egne prosjekter.

 • Tusenvis av referansedesign for testede løsninger på ulike designutfordringer, som akselererer dine egne designprosesser og reduserer behovet for å starte fra bunnen av.
 • Fremming av kunnskapsdeling, beste praksis og felles problemløsning gjennom det store brukersamfunnet.

Sammenlign produkter

OrCAD Capture
Vi anbefaler
OrCAD X Capture
PCB Viewer
Cloud part database og library
Cloud CIS m. part manager og variants
ODBC-baseret CIS m. part manager og variants
Cloud design workspace
Cloud workspace management
Weblicensing
Andre bedrifter vi har hjulpet

State-of-the-art-funksjoner

Autowiring og Skalar samt BUS-tilkoblinger
OrCAD X Capture tilbyr automatisk kabling samt opprettelse av både skalar- og BUS-tilkoblinger. Dette minimerer manuelle feil og effektiviserer prosessen, noe som betyr mer fokus på design og mindre på rutinearbeid.
Støtte for flere netlistformater
OrCAD X Capture er designet med fleksibilitet i tankene og støtter flere netlistformater. Dette er avgjørende for å oppnå en problemfri samarbeidsprosess med andre verktøy og plattformer.
Integrert DRC og ERC
Programvarens integrerte DRC- og ERC-motor går utover bare å identifisere feil - den forhindrer dem i å oppstå. Ved å håndheve designregler og elektriske standarder underveis, reduserer OrCAD X Capture muligheten for designproblemer og behovet for senere omfattende korreksjoner.
Hierarkisk og flatt design
OrCAD X Capture gir designere muligheten til å velge mellom hierarkiske og flate designstrukturer avhengig av prosjektets kompleksitet og behov. Den hierarkiske tilnærmingen tillater inndeling av store prosjekter i mindre, mer håndterbare moduler, mens det flate designet er ideelt for mindre prosjekter eller når hierarki ikke er nødvendig.
Omfattende import og eksport
OrCAD X Capture støtter et bredt spekter av import- og eksportformater, fra standard industrielle formater til tredjepartsverktøy. Denne fleksibiliteten sikrer at designdataene dine kan deles og brukes effektivt i ulike utviklingsmiljøer.
Omfattende biblioteksskaping og -styring
OrCAD X Capture inkluderer en imponerende samling av over 34 000 ferdige deler som dekker et bredt spekter av komponenttyper. Dette omfattende biblioteket gir designere muligheten til raskt og enkelt å velge riktige komponenter, noe som hjelper med å fremskynde designprosessen.

Lær mer om OrCAD X Capture

Få en uforpliktende samtale med en av våre spesialister om de mange mulighetene med OrCAD X Capture.

  Ann Gitte Hyldborg
  Sales Manager
  agh@nordcad.dk+45 96 31 56 93
  Mathias Smalbro Jørgensen
  Account Manager
  msj@nordcad.dk+45 96 31 56 91
  Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right