Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

OrCAD X

Ta et kvantesprang med neste generasjons PCB-design

Bygd på den veletablerte OrCAD/Allegro-plattformen, introduserer OrCAD X et nyttolket brukergrensesnitt som ikke bare tilbyr forbedret brukervennlighet, men også økt tilgjengelighet og raskere læringskurve.

 • 10 ganger bedre ytelse
 • Markedets mest omfattende funksjonalitetspakke

Forenkle overholdelse av alle spesifikasjoner

Å oppfylle alle krav og spesifikasjoner for elektronisk design er en utfordrende oppgave som krever mye av alle involverte parter. Den innebygde begrensingsbehandleren fungerer som et cockpit som holder styr på alle kravene for designen. Disse kravene spesifiseres så tidlig som mulig, allerede på skissenivå.

Det omfattende utvalget av regler gjør at designeren kan håndtere både enkle avstandskrav og tidskrav for høyhastighetsgrensesnitt samtidig. Denne metoden sikrer at kommunikasjonen skjer tidlig og automatisk overføres til PCB-design uten behov for muntlig overlevering. Deretter skjer alt i samarbeid, og endringer i reglene flyter fritt fra PCB tilbake til skissen.

OrCAD X PCB

3D-design og ECAD-MCAD

Integrer dine elektroniske og mekaniske designprosesser med 3D-design og ECAD-MCAD-samarbeid. Sørg for at dine komponenter passer inn i det mekaniske kabinettet og oppfyller de nødvendige fysiske kravene, som monteringsplass, varmeavledning og kollisjonsdeteksjon.

DFM og DFA

Sørg for at prosjektet ditt er produsert med effektivitet i tankene. Med DFM vil du minimere produksjonsproblemer og kostnader, mens DFA vil bidra til en enklere monteringsprosess, noe som resulterer i en mer strømlinjeformet produksjonskjede og høyere produktkvalitet.

Regelbaserad Constraint Regions

Definer spesifikke områder på PCB-en din med forskjellige designbegrensninger. Dette er avgjørende for å sikre at visse områder av designet oppfyller spesifikke krav, for eksempel rigid-flex-områder, BGA-områder osv.


Møt produktkravene og senk kostnadene

Avanserte funksjoner som markedets bredeste utvalg av regler (constraints), online-designregelkontroller og automatiske funksjoner sikrer enestående produktkvalitet. Dyre feil unngås fordi de oppdages så snart de oppstår, i stedet for mot slutten av designprosessen.

Dokumentasjon for både produksjon og montering utføres i LiveDOC og genereres raskt basert på egne eller innebygde maler. Ved hver PCB-designendring oppdateres dokumentasjonen automatisk, og dermed unngås kostbare feil på grunn av manglende oppdatering av dokumentasjon.

LiveDOC

Med LiveDOC kan du være sikker på at dokumentasjonen for prosjektet ditt alltid er oppdatert og lett tilgjengelig. Legg til, rediger eller endre dokumenter i sanntid, noe som eliminerer forsinkelser og feil som kan oppstå med tradisjonelle, statiske dokumentasjons-metoder.

DesignTrue DFM & DFA

DFM (Design for Manufacturing) og DFA (Design for Assembly) kontrollerer designen online og hjelper dermed med å oppdage feil tidlig i designprosessen, og reduserer risikoen for kostbare produksjonsfeil og omfattende omarbeid.

Dynamiske regler for fasekontroll av differensielle par

Dynamiske regler bidrar til å optimalisere ruteføringen av differensielle par for signalintegritet, noe som er avgjørende for å møte kundekravene for høyhastighetsdesign.


Sammenlign produkter

Utforsk et utvalg av OrCAD X-funksjoner og funksjonalitet. For en omfattende liste, ta kontakt med oss.
OrCAD Standard
OrCAD Pro
Populært valg
OrCAD X Standard
OrCAD X Pro
Ny intuitiv brukeropplevelse med forbedret brukervennlighet
Fullstendig constraint manager
Review & markup
Optimalisert 3D
ECAD-MCAD integrasjon
Solidworks MCAD X interface
LiveDOC (FAB/ASSY)
OrCAD X Cloudservice
Automatisering av etterbehandling
Virtuelt team og samarbeidsområde
2-person PCB team design
Andre selskaper vi har hjulpet

Ledende funksjoner innen bransjen

Intuitivt og enhetlig UI
Med et intuitivt og enhetlig grensesnitt kan du enkelt navigere mellom skjematisk og layoutdesignfasene. Toveis synkronisering fra skjema til layout og vice versa er nå forenklet gjennom ett enkelt grensesnitt. Denne overgangen sikrer en jevn overgang mellom disse designfasene, noe som minimerer potensielle avvik og øker den generelle sammenhengen.

Med en strømlinjeformet arbeidsflyt som krever færre museklikk og menyvalg, og flere snarveier, reduseres unødvendige hindringer.
Constraint-styrt ruting
OrCAD X setter en ny standard for PCB-ruting med constraint-styrt ruting. Denne robuste funksjonaliteten inkluderer rutingsfunksjoner som Route, Slide, Fanout, Tuning, Group Route og Flex Route.

Denne settet muliggjør opprettelse av komplekse design med presisjon og smidighet, og oppnår optimal signalintegritet og ytelse.
Markedets raskeste integrerte 3D
OrCAD X bryter ny mark med sine integrerte 3D-funksjoner som er uslåelige når det gjelder hastighet og allsidighet. Med en hastighet som overgår eldre systemer med en imponerende faktor på 10, tilbyr vår 3D-integrasjon øyeblikkelige overganger mellom 2D- og 3D-miljøer.

Få full kontroll over symbol- og modellsynlighet og gjennomsiktighet, og dra nytte av kraften til 3D Clearance DRC for å sikre en feilfri designprosess.
Sømløs navigasjon og Cross-Probing
For å øke presisjonen og nøyaktigheten har en ny mekanisme for Cross-Probing blitt integrert. Denne mekanismen gir designere muligheten til å kryss-sondere direkte fra forhåndsvisningspanelet til relevante objekter i ditt skjema og layout.

Denne strømlinjeformede navigasjonen fremmer en helhetsforståelse av foreslåtte endringer og deres konsekvenser, noe som letter mer informert beslutningstaking.
Toveis integrasjon mellom OrCAD og SolidWorks
OrCAD X broer gapet mellom PCB-design og mekanisk ingeniørarbeid med sin banebrytende toveis integrasjon med SolidWorks. 

Med en sømløs overføring av informasjon genererer OrCAD automatisk SolidWorks-modeller og gjør komponenter, områder, utsparinger og monteringshull klare for simulering.
LiveDOC
Møt LiveDOC, fremtiden for produksjons- og monteringsskisser. Med LiveDOC er dokumentasjonen din alltid oppdatert og genereres automatisk gjennom malbaserte prosesser.

Denne integrasjonen kobler seg sømløst til enkel eksport, noe som strømlinjeformer arbeidsflyten din og sikrer konsistens i designdokumentasjonen din.

Gjør dine design klare for neste generasjons elektronikk med OrCAD X

Start en uforpliktende samtale med en av våre spesialister om de mange mulighetene med OrCAD X.

  Benjamin Jhaf Madsen
  Head of Sales & Marketing
  bm@nordcad.dk +45 70 60 61 81
  Mathias Smalbro Jørgensen
  Account Manager
  msj@nordcad.dk+45 96 31 56 91
  Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right