Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

OrCAD X

Gå inn i den neste æraen for elektronikkdesign med OrCAD X.

Kompleks teknologi omdefinerer kravene til effektivitet, kvalitet og kostnad. Med OrCAD X går du inn i den neste æraen for elektronikkutvikling, der high-end funksjoner nå er mer tilgjengelige og brukervennlige enn noensinne – en mulighet til å utforske avanserte funksjoner som tidligere ikke eksisterte eller var begrenset til dyrere løsninger.

Med økt funksjonalitet, 10x høyere ytelse og en ekstremt intuitiv brukeropplevelse gir OrCAD X deg muligheten til å realisere prosjekter med lavere kostnader uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Design raskt, nøyaktig og tilkoblet

En ny æra innen PCB-design har ankommet med OrCAD X-designplattformen. OrCAD X tar den nåværende bransjeledende OrCAD Capture-løsningen og utvider den for å tilby et PCB-designverktøy som er raskere, mer automatisert og mer tilkoblet enn noen gang før.

Dette gjør det mulig å holde seg tro mot din opprinnelige designlayout, finne og minimere feil med innebygde analyse- og simuleringsmotorer, fremme bedre samarbeid innenfor designteam og levere prosjektet ditt i tide og innenfor budsjettet.

OrCAD X

Skap design som setter standarden i bransjen

OrCAD X er fremtidens designplattform for elektronikkutvikling, som inneholder alle verktøyene for diagramtegning, komponentstyring, kretssimulering, teambasert PCB-design, SI-analyse og mer.

Med en intuitiv og enhetlig grensesnitt kan du navigere sømløst mellom skjematiske og layoutdesignfaser. En strømlinjeformet arbeidsflyt oppnås med færre museklikk og menyer, flere snarveier og raskere navigasjon, noe som minimerer unødvendige hindringer.

Skybaserte funksjoner gir tilgang til komponentdata som raskt lagres i selskapets skybibliotek, inkludert diagramsymboler, datablader, fotavtrykk, 3D-modeller og mer. Biblioteker og designdata deles enkelt via skyen mellom medlemmer eller til og med eksterne partnere i definerte team.

Den nye PCB-løsningen tilbyr tidligere usett funksjonalitet som teamdesign, rask 3D og integrasjon med MCAD og mer, alt i én integrert pakke.

PCB design, OrCAD X

Revolutionerende intuitivt grensesnitt

OrCAD X's nye intuitive grensesnitt er utviklet med fokus på brukervennlighet og leverer en rekke funksjoner som gjør det enklere enn noensinne å komme i gang med PCB-design. Kom raskt i gang med PCB-design uten å måtte bruke unødvendig tid på å lære komplekse verktøy.

Skapt med enkle og intuitive verktøy og menyer, er det enkelt for designere å utføre oppgaver og tilpasse arbeidsflyten uten besvær. Fullfør tidskrevende oppgaver raskt og forbedre brukervennligheten med tilpasninger som møter dine unike designbehov.

Integrert 3D-design

Med integrert 3D-designfunksjonalitet blir din 2D-skjematikk og PCB-layout transformert til en realistisk 3D-modell.

  • Realistisk designvalidering: Visualiser hvordan komponentene passer sammen i det fysiske rommet, noe som hjelper med å avdekke eventuelle konflikter eller monteringsproblemer tidlig i designprosessen. Dette fører til mer nøyaktige og pålitelige endelige produkter.
  • Effektivt mekanisk samarbeid: Samarbeid med mekaniske ingeniører og designere ved å integrere dine elektroniske design i større mekaniske systemer.

Følg tilnærmingen 'Correct by Design' for suksess

OrCAD X er bygget på tilnærmingen 'Correct by Design', som veileder deg i å skape design som overholder bransjestandarder og beste praksis fra begynnelsen av. Mens brukeren konstruerer sitt design, håndhever programvaren aktivt designregler som forhindrer vanlige feil og overtredelser. Denne proaktive tilnærmingen minimerer sjansene for designproblemer som senere i prosessen kan kreve omfattende rettelser. Ved å følge denne tilnærmingen kan du spare tid, redusere omarbeid og skape mer pålitelige design. Les mer om reisen hit her.

OrCAD X schematic

OrCAD X Skjemategning

Les mer
OrCAD X PCB

OrCAD X PCB Design

Les mer

Å bytte plattform har aldri vært enklere

Oppgradering er gratis
Vi mener at innovasjon ikke skal koste ekstra. Derfor tilbyr vi en GRATIS oppgradering fra din nåværende OrCAD-versjon til OrCAD X.
Tidlig migrasjon med full support
Start migreringen i god tid. Ved å bytte nå, unngår du fremtidige kompatibilitetsproblemer og sikrer at uønskede hindringer ikke oppstår.
Fullt kompatibelt med versjon 22.1
Plattformen vår er 100% kompatibel med den tidligere versjonen 22.1, slik at du kan flytte ditt eksisterende arbeid sømløst og fortsette å jobbe uten avbrudd.

Sammenlign produkter

Opplev et utvalg av OrCAD X-funksjoner og funksjonalitet. For en omfattende liste, ta kontakt med oss.
OrCAD
Capture
OrCAD
PCB Standard
OrCAD
PCB Pro
OrCAD X
Capture
Vi anbefaler
OrCAD X
PCB Standard
OrCAD X
PCB Pro
Kretsanalyse m. PSpice
SI analyse
ECAD-MCAD integration
Tilgang til ORCAD PCB Editor
Cloud part database og library
Cloud CIS m. part manager og variants
ODBC-baseret CIS m. part manager og variants
Option
Option
Option
Option
Cloud design workplace
Weblicensing
Presto (PCB designverktøy)
Komplet constraint manager
Markup & review
LiveDOC dokumentasjon
Optimalisert 3D
Solidworks MCAD X integration
2-person PCB team design
Andre selskaper vi har hjulpet
Ring uforpliktende
+47 21 55 28 28

Ha en uforpliktende samtale med en av våre spesialister.

    Ved å sende inn godtar du Nordcads bruksvilkår og personvernpolicy.

    Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
    cross