Siste nytt

 

Nytt samarbeid mellom Nordcad og Highstage

4. oktober 2019

Nordcad og Highstage har inngått et samarbeid om å tilby sine kunder enda bedre flyt i arbeidsprosessene sine. . Kobling mellom OrCAD/Allegro og Highstage PLM, gjør at kunder får 100% kontroll over sine BOM-er, med Highstage Part-modulen.

Read more 


Anerkendt og erfaren profil ansættes hos Nordcad

3. oktober 2019

Pr. 1. oktober er Nordcads medarbejderstab blevet endnu en tekniker rigere. Allan Nørgaard har mange års erfaring i elektronikbranchen, og kan derfor bidrage til teamets i forvejen høje niveau og tekniske færdigheder.

Read more 


Teknisk tip nr. 246

30. september 2019

I PSpice outputfilen lagres relevante informasjoner om modeller, toleranser, kretsløpsverdier og beregnede verdier. Filen kan derfor enkelt brukes som dokumentasjon av ditt prosjekt. Se i videoen hvordan du gør.

Read more 


Nordens største EDA software leverandør er en realitet

6. september 2019

Nordcad Systems A/S har d. 1. september 2019 overtaget ejerskabet af svenske GATEline AB som en del af et generationsskifte. GATEline har i mere end 30 år leveret software til elektronikdesign i Sverige og Finland. Begge virksomheder er velkendte brands på deres respektive markeder og har en lang historie som leverandører af OrCAD, Allegro og Sigrity teknologierne fra Cadence.

Read more 


e-SERVICE nr. 245: Optimering av performance ved 3D mekanisk ttilknytning

5. september 2019

I dette tekniske tips, viser vi hvordan du kan optimere yteevnen, når du tilføyer mekanikk-elementer til printet med step package mapping funksjonen.

Read more 


7 tips til PSpice simulering

2. september 2019

Vi har samlet syv af de mest anvendte tips til PSpice. Kender du dem alle?

Read more 


7 tips til OrCAD Capture

13. juni 2019

Her får du 7 av de mest populære tekniske tips til OrCAD Capture. Disse tips kan være med til å optimere arbeidet ditt, så du kommer raskere igjennom skjemategningsfasen.

Read more 


Invitasjon til Lunch & Learn med EKN

14. mai 2019

Lær og diskuter om high-speed, DFM (design for manufacturing), signal integritet og kvalitetssikring på årets første "Lunch and Learn" med EKN i Trondheim.

Read more 


Nordcad AS flytter kontor til Forskningsparken i Oslo

9. april 2019

Med det nye kontor på Forskningsparken i Oslo, skal Nordcad hjelpe utviklingen i dette innovasjonsmiljøet, samt dele kunnskap og kompetanse for å bidra med vekst til nettverket. Dette vil også gi bedre fleksibilitet for å supportere og støtte det norske markedet.

Read more 


Teknisk tips: Enkel flytting av objekter i Capture

1. april 2019

Ofte skal et eller flere objekter bare flyttes litt på skjemaet, for å gi plass til andre objekter, og utnytte plassen optimalt. Se i denne e-SERVICE hvordan du enkelt og raskt kan flytte et eller flere utvalgte objekter.

Read more 


Nordcad: Global Partner of the Year 2018

5. februar 2019

Nordcad har fået overrakt prisen for Global Partner of the Year 2018 av Cadence, som annerkjenner Nordcads store arbeid med vitensdeling på tvers av distributører, samt flott samarbeide.

Read more 


Tips til at fjerne støj på via-til-via koblinger

22. januar 2019

De fleste ved nok, at flerlagsprint kan håndtere elektromagnetisk støj (EMI) samt elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) bedre end et enkeltlagsprint. Men trods dette, kan der opstå støj på dine via-til-via koblinger i printet. Læs hvordan du kan fjerne denne støj.

Read more 


Downstream gratis webinarer

14. januar 2019

Der kom en ny release af BluePrint og DFMStream i slutningen af 2018, og der afholdes derfor nye og opdaterede webinarer, som viser alle nyhederne. De afholdes d. 22. og 23. januar, og er gratis at deltage på.

Read more 


Næste generation av DDR5 kommer snart!

3. januar 2019

Den første SoCs (system on chip) som inkorporerer DDR5-4400 IP har en forventet utgivelsesdato tidlig 2019. Klikk og les mere.

Read more 


Nyhed! Constraint Manager i OrCAD Capture

21. november 2018

Constraint Manager i OrCAD Capture er her den samme som OrCAD PCB Designer

Read more 


Ny release af CAM350, DFMStream og BluePrint-PCB

14. november 2018

Den 12. november frigav DownStream den seneste release af CAM350, DFMStream og BluePrint-PCB. Release 2018 er den mest ambitiøse release til dags dato, og bringer nu spritnye 3D features til PCB.

Read more 


Ny OrCAD opdatering! Se alt om QIR7 her

19. oktober 2018

Med den seneste QIR7 oppdatering af OrCAD kan PCB brukere nå lage high-speed designs, og spare markant mer tid i designfasen.

Read more 


Enkel generering av symbol til PSpice

27. september 2018

En stor fordel ved PSpice er at det finnes utallige modeller på nettet. Men hvordan brukes en PSpice model egentlig i Capture?

Read more 


Ny mulighet for norske startups

30. august 2018

Nordcad AS har nylig fått avtale med inkubatoren Silicia og blir en kompetansepartner

Read more 


Find 5 fejl med PSpice Smoke analyse

20. juni 2018

Med PSpice Smoke Analysis kan du nemt få vist de komponenter, som med tiden kan være skyld i tilbagekaldelse af produkt og store økonomiske tab for virksomheden.

Read more 


Se hvordan du genererer en simuleringsrapport i PSpice

25. mai 2018

Få nemt og hurtigt god dokumentation med tidsanalyse (transient) simuleringsrapporten. I e-SERVICE 223 kan du se en video, der viser hvor nemt det er.

Read more 


Enkel visning av footprints i OrCAD Capture

3. mai 2018

Med denne footprint viewer kan du se og verifisere footprintet under skjemategning.

Read more 


Align Racing reserbilen tar form

19. mars 2018

Align Racing arbeider på spreng for å få deres reserbil ferdig til Formula Student 2018 i juli.

Read more 


e-SERVICE 219: PSpice Probe Window

15. mars 2018

Vidste du at du nemt kan gendanne PSpice Probe Window opsætningen med to klik? Se i denne e-SERVICE hvordan.

Read more 


Oppnå bedre og billigere print med Annular Ring Check i PCB Editor

5. mars 2018

Se i e-SERVICE 218 hvor enkelt og raskt det er å sett opp og utføre en sjekk på en ’Annular Ring’ størrelse i OrCAD og Allegro PCB Editor med den indbygde Constraint Manager.

Read more 


Bruk PSpice/MATLAB integrasjonen til å verifisere din simulering

27. februar 2018

Med dette samarbeidet er det nå mulig å bruke det beste fra både PSpice, MATLAB og Simulink. Denne integrasjonen gjør det mulig med komplette system-level simuleringer.

Read more 


Nå mer enn 14 millioner komponenter og footprints i Ultra Librarian

16. februar 2018

Nå er det mer enn 14 millioner komponenter og footprints i biblioteket Ultra Librarian. Med denne løsningen sparer du tid på å designe og bygge dine egne, og får enda mer tid til å designe.

Read more 


Kundeuttalelse om OrCAD: Prediktor AS

15. februar 2018

Nordcad synes det er spennende å se at våre kunder er med på å innovere i Norge. Prediktor bruker OrCAD til utvikling - markedets mest effektive verktøy og løsninger.

Read more 


Hurtig redigering i titelblok information

9. februar 2018

I OrCAD Capture kan du enkelt og raskt redigere i samtlige tittelblokker på en gang. Se videoen, der viser hvor lett det er i e-SERVICE 215

Read more 


Nordcad lanserte OrCAD-eksport til Macaos

8. februar 2018

Samarbeid med NordaCad og Macaos. Bruk OrCAD og Allegro for eksport til Macaos

Read more 


Gratis OrCAD prøvelisens

29. januar 2018

Opplev kraften bak OrCAD med en gratis prøveperiode på alle programvarer. Du får full tilgang til skjemategning, kretskortkonstruksjon og simulering. Start din prøveperiode i dag.

Read more 


Sponsoravtale mellom Nordcad og AlignRacing

22. januar 2018

Nordcad har støttet Align Racing med kurs, og de får løpende støtte i utviklingsfasen og alt den hjelpen de behøver i form av trening og support.

Read more 


OrCAD og Macaos på Forskningsparken 6. Februar

18. januar 2018

Den 6. Februar er ønsker vi alle velkommen til annonseringen av samarbeidet mellom Macaos og Nordcad. Meld deg på som deltager og få med deg hvordan OrCAD nå jobber sammen med Macaos.

Read more 


Opret fresespor i PCB Editor | e-SERVICE 213

12. januar 2018

Se video der viser hvor nemt det er at oprette fresespor i ditt design i PCB Editor.

Read more 


Opdateringer på OrCAD/Allegro PCB Editor i QIR#5

3. januar 2018

Den seneste kvartalsopdatering fra Cadence byder på forbedringer og nye funktioner på PCB Editoren. Der er bl.a. nyheder på 3D canvas, PCB Editor Start Page og kommando vinduet er blevet opdateret efter mange brugeres ønske.

Read more 


Tre gode grunder for å velge OrCAD til skjemategning

8. desember 2017

OrCAD Capture inneholder alle de velkjente funksjoner, som f.eks. design difference view, hvor du kan sammenligne to design, samt en passord funksjon til beskyttelse av ditt design. Tilbud på Capture frem til jul, kun 4.700 kr. ex. moms.

Read more 


Spor bruken av dine komponenter

5. desember 2017

Med OrCAD CIP får du en startdatabase med 5000 skjemasymboler og footprints. Du får direkte adgang til flere alternative komponent distributører, og komponentinformasjoner kopieres automatisk til databasen.

Read more 


OrCAD Trial - Start din prøveperiode i dag

24. november 2017

En unik mulighet for å prøve den fulle versjon av OrCAD - uten begrensninger. Utforsk mulighetene OrCAD leverer i skjemategning, PCB design, PSpice simulering og co-simulering med MATLAB/Simulink og mye mer.

Read more 


Enda et suksessfullt nettverksmøte unnagjort

16. november 2017

Den 15. november holdt Nordcad et nettverksmøte i samarbeid med Broentech, Horten Folkeverksted Makerspace og Dynamic Precision.

Read more 


Vi inviterer til gratis OrCAD Workshop i Grimstad

10. november 2017

Nordcad inviterer alle interesserte til en gratis workshop i OrCAD skjemategning og PCB design. Dette er en enkel måte å komme raskt i gang med OrCAD, og få en liten introduksjon til verktøyene.

Read more 


Kundeuttalelse om OrCAD: RaspberryPi

17. oktober 2017

RaspberryPi Foundation er en av mange internasjonale virksomheter, som bruker OrCAD til å utvikle deres produkter.

Read more 


Invitasjon til nettverksmøte i Horten - FULLBOOKET

11. oktober 2017

Nordcad inviterer elektronikk bransjen på nettverksmøte om komponentstyring og dokumentasjonskontroll den 15. november i Horten.

Read more 


Oftest stillede spørgsmål fra nystartede virksomheder

11. oktober 2017

I en opstartsfase af egen virksomhed, vil der opstå mange spørgsmål vedrørende valg af de rigtige leverandører og software. Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi oftest hjælper nye virksomheder med at besvare. På den måde er vi med til at sikre den bedste opstart i elektronikudviklingen.

Read more 


Nettverksmøter i Stavanger og Trondheim var en stor suksess

7. september 2017

Nordcad AS holdt den 5 og 6 september to nettverksmøter i Stavanger og Trondheim. Formålet bak møtene var å samle elektronikkutviklere til en åpen diskusjon rundt teamet: komponentstyring og dokumentasjonskontroll.

Read more 


Velkommen til Ole Martin og Martin

4. juli 2017

Det er en stor glæde at kunne præsentere vores to nyeste kollegaer, som fra 3. juli 2017 er ansat som henholdsvis Application Engineer og Sælger.

Read more 


MATLAB/Simulink integration: Gratis webinar

12. juni 2017

Integrationen byder bl.a. på håndtering af co-simulering, som blandt andet forkorter udviklingstiden, sikrer at du ikke laver dobbeltarbejder, og meget andet. Læs om fordelene ved co-simulering, og sign up til webinaret.

Read more 


Tre ting du skal overveie innen du velger freeware simuleringsværktøy

22. mai 2017

Når du bruker simuleringsresultater for å verifisere designytelse, pålitelighet og kvalitet for kommersielle produkter, er det visste ting som er viktig å vurdere før du stoler fullt på freeware.

Read more 


Capture tidsrejsen: Del 3 af 3

1. mai 2017

Tredje og sidste del fortsætter hvor anden del slap, og går lidt mere i dybden med nogle af de sidst nye funktioner og forbedringer i Capture og fremtiden for diagramtegning.

Read more 


Capture tidsrejsen: Del 2 af 3

20. april 2017

I anledning af Nordcads 30 års jubilæum, har teknisk chef, Ole Ejlersen, skrevet en historie med fokus på diagramtegning og Capture som en tidsrejse. Del 1 handler om introduktionen af Capture i 1995 - her i del 2 kan du læse om funktionerne, der er kommet til siden da.

Read more 


OrCAD/Allegro Release 17.2 QIR #3

10. april 2017

Cadence har netop lanceret den seneste kvartalsopdatering på OrCAD/Allegro version 17.2. Tilmeld til vores e-SERVICE og få alle nyheder og opdatering sendt på mail som en af de første.

Read more 


Capture tidsrejsen: Del 1 af 3

5. april 2017

Gennem de seneste 30 år har OrCAD diagramtegning været en af grundstenene i elektronikudvikling, og stedet hvor ufattelig meget elektronik design i Danmark og resten af verden er startet op. Her kan du læse lidt om tiden "dengang", hvor OrCAD Capture blev til.

Read more 


Nordcad feirer 30 års jubileum

15. mars 2017

I 1987 ble Nordcad etablert i Danmark, og for første gang kunne Cadence produkter distribueres til danske elektronikkbedrifter. Det er nå 30 år siden, og det feires med et kjempe stort tilbud på det populære diagramtegningsverktøyet OrCAD Capture.

Read more 


PCB Editor 17.2 Intro uddannelse i nyt format

28. februar 2017

Du kan nu købe vores PCB Editor intro uddannelse som en online uddannelse, bestående af en lang række videosekvenser, der tager igennem værktøjets funktioner.

Read more 


Ny kollega søges til Aalborg-kontoret

14. februar 2017

Nordcad søger en OrCAD/Allegro ekspert til at arbejde som teknisk supporter. Du kommer bl.a til. at varetage opgaver såsom support, uddannelse, service og installation af software.

Read more 


25 % rabat på GerbTool

9. februar 2017

GerbTool er værktøjet, som sikrer dig det bedste tjek af dine gerber-filer, inden du sender dem afsted til producenten. GerbTool fra WISE Software findes i flere variationer, så der er med sikkerhed en til dit behov.

Read more 


Nordcad til Cadence Kickoff Event 2017

31. januar 2017

I uge 3 blev Cadences årlige Kickoff Event afholdt i USA. Channel Partners fra hele verden var samlet, og Nordcad var også repræsenteret i San Jose, Californien til networking, træning i nye produkter og meget andet.

Read more 


Danske Nordcad Systems A/S overtar distribusjon av Cadence produkter i Norge

9. januar 2017

Pr. 1. januar 2017 overtok danske Nordcad Systems A/S distribusjon av Cadence produkter i Norge under selskapet Nordcad AS. Samarbeidet mellom selskapene vil blant annet gi kundene tilgang til et vesentlig større teknisk miljø enn tidligere.

Read more 


MATLAB/Simulink integration

12. desember 2016

En komplet system-level simulerings løsning til PCB Design og implementering. Læs om de fire interfaces, der gør det nemmere at imødekomme forskellige designbehov.

Read more 


På den anden side af en vellykket workshop

23. november 2016

Nordcads store 17.2 workshop løb af stablen den 16.-17. november, og var en stor succes. Over 80 deltagere var samlet i Kolding til et væld af 17.2 nyheder inden for både OrCAD, Allegro og Sigrity.

Read more 


Vi har fått ny kollega - Velkommen til Rasmus

8. november 2016

Rasmus Søgaard Jacobsen er vår nyeste kollega hos Nordcad. Rasmus er ansatt som IT-spesialist, og skal arbejde med programmering, softwareinstallation og utvikling av scripts.

Read more 


Mere end 12.000 reference designs til fri afbenyttelse i Capture

25. oktober 2016

Det nye bibliotek giver Capture brugere mere end 12.000 reference designs, som de kan benytte direkte i deres nuværende diagramtegning udviklingsmiljø. Det er nemt at søge og downloade designs i OrCAD format, og dermed spares der tid på at få designet klar til produktion.

Read more 


Stort online forum til elektronikstuderende

3. oktober 2016

Nyt forum til alle elektronikstuderende, der bruger OrCAD. Forummet indeholder download af en gratis OrCAD licens, opgaver og tutorials, som giver den studerende en hjælpende hånd med at komme i gang med at bruge værktøjerne.

Read more 


 

Cookies

Nordcad anvender cookies til at indsamle viden om anvendelsen af hjemmesiden, og for at sikre brugere den bedste oplevelse. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs om vores cookies- og behandling af personlige data her.

Nordcad AS
Gaustadalléen 21
NO-0349 Oslo

   


tel.: +47 21 55 28 28
info@nordcad.no  

Følg oss på de sosiale medier!