Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

ECAD

Alle typer elektronikkverktøy med fantastisk support

Software for elektronikkutvikling fra A-Z. Nordcad tilbyr et bredt spekter av programvareløsninger for alle deler av elektronikkutvikling. Diagramtegning, PCB Design, simulering med PSpice eller simulering av PCB, Komponentdatabase, Versjonskontroll, Verifikasjon av PCB, Dokumentasjon, Inspeksjon for din LAB og mye mer.

 • Elektronikkutvikling fra A-Z
 • Software som passer alle
 • Fantastisk lokal support

Oppdag vårt univers av ECAD-programvaresystemer

Skjemategning
Start elektronikkutvikling med markedets mest brukte skjemaverktøy. Capture er en industristandard som brukes av de fleste elektronikkutviklere.
Elektronikksimulering
Sikrer at designet oppfyller kravene og at det fungerer etter hensikten. Spar dyre prototyper og mye tid i designfasen med virtuell simulering.
PCB Design og mer
PCB Designverktøy for alle typer elektronikkutvikling; fra små design til store, avanserte høyhastighetsbrett. En skalerbar løsning for akkurat ditt behov.
Komponenthåndtering
Hold styr på dataene dine ved hjelp av en komponentdatabase og versjonskontroll av designdata direkte integrasjon mellom database og utviklingsverktøy.

Innovativ ECAD Software

Design smart - velg OrCAD

Velg en ECAD-leverandør. Alle våre verktøy kan eller er integrert med hverandre, dette betyr at du aldri trenger å forlate ECAD-verktøyet gjennom hele designfasen.

Bestill gratis demo

Schematic

Varianthåndtering • Hierarkisk design
Utforsk

PCB Design

Highspeed • 3D • Real-time design
Utforsk

PSpice Simulering

Stressanalyse • Monte Carlo
Utforsk

Det starter med skjemategning

Den første fasen i elektronikkutviklingen er skjemategning. Her har du behov for et enkelt og brukervennlig verktøy som for eksempel OrCAD Capture. Denne programvaren er det mest brukte skjemaverktøyet i verdens ledende elektronikkvirksomheter.

I denne løsningen kan du koble på et komponentbibliotek, så du raskt og enkelt kan finne symboler og footprints til ditt design.

Simuler og test for feil i kretsløpene

For å sikre at ditt design ikke inneholder kritiske feil, bør du utføre kretsløpssimulering. Det finnes gratis alternativer på markedet til dette, dessverre har disse en større feiltreffrate grunnet mindre utviklingsmidler.

Vi tilbyr markedets mest sikre og kraftfulle simulatorer til å teste designet både før og etter konstruksjonen. Ved å teste ditt kretsløp unngår du dyre feil, og sikrer kvaliteten av produktet.

PCB design i verdensklasse

Når ditt kretsløp er tegnet og simulert, skal du i gang med kretskortutlegg. Vårt PCB verktøy har et smart brukergrensesnitt og ligger fremst på teknologifronten.

Med Real-Time design i 3D, får du bedre overblikk over endringer, og kan visualisere designet ditt sammen med det mekaniske, samtidig som du kan utføre kvalitetssjekker underveis.

Før designet sendes til produksjon skal du huske..

Før kretskortet sendes til produksjon bør du kontrollere dine gerberfiler i et CAM verktøy, for å sikre at kortprodusenten forstår filene som ECAD systemet har skapt. Vi tilbyr markedets beste CAM verktøy for å sikre at kortet ditt er produserbart, og feilfritt.

Etter at kortet er produsert, skal en kretskortmontør bruke godt dokumentert informasjon for å sikre et ferdig produkt av høy kvalitet. Her tilbyr vi verktøy som minsker denne tidskrevende jobben, slik at du kan jobbe raskere og bedre mot et høykvalitetsprodukt.

Produkter vi leverer

Komponent og datahåndtering

Få tilgang til distributørdatabaser og legg til komponenter direkte gjennom OrCAD.

OrCAD CIP

Komponentdatabase

Med OrCAD Component Information Portal kan du spore komponenter og se hvor de brukes i de enkelte prosjektene.

 • Klar til å kjøre database
 • Integrasjon med distributørdatabase
Bestill gratis demo

OrCAD EDM

Versjonskontroll av designdata

OrCAD Engineering Data Management er det ideelle verktøyet for å holde styr på versjoner under din elektronikkdesignprosess.

 • Teamdesign
 • Versjonskontroll
Bestill gratis demo

Mer enn 30 års erfaring med ECAD systemer

Nordcad har fulgt utviklingen i elektronikkbransjen tett opp siden 80-tallet. Vi vet hva som skal til for å få suksess med elektronikkdesign. Våre dyktige medarbeidere hjelper nystartede bedrifter og Nordens største konserner å komme i gang med de rette designverktøy.

Vi hjelper kunder med komplette løsninger som teknologi- og systemutvikling, og er eksperter på smarte komponentdatabaser som optimerer arbeidsflyten din.

Våre høyt utdannede supportteknikere trener deg i verktøyene, og står til rådighet på telefon, chat og epost med veiledning og støtte. Vi bistår deg med neste generasjons teknologi innen skjemategning, simulering og PCB design.

Er du en fremtidig elektronikkdesigner? Vi tilbyr GRATIS studielisenser til alle studenter, uansett utdannelse. Det er viktig for oss å støtte opp morgendagens elektronikkutviklere, da de skal designe fremtidens produkter.

Ring uforpligtende
+47 21 55 28 28
E-bog

PCB design gjort riktig

Vår ekspert, Ole Ejlersen, har skrevet en e-bok om PCB Design. Han deler sin kunnskap og 25 års erfaring innen PCB Design. Noen av temaene han berører inkluderer hva du må være klar over og hvordan du oppnår suksess med PCB Design.

Finn ut mer om våre programvareløsninger for PCB-design

Ha en innledende og uforpliktende dialog med en av våre spesialister om de mange muligheter hos Nordcad.

  Ulrich  Tejg Jespersen
  CEO & Sales
  utj@nordcad.dk+45 72 62 55 64
  Mathias Smalbro Jørgensen
  Sales
  msj@nordcad.dk+45 96 31 56 91
  Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right