Menu
 

Bransjer

Hvilke verktøy løser dine oppgaver?

IoT (Internet of Things)

Internet of Things eret veldig populært emne blant våre kunder. Alle forbrukerprodukter skal samle inn data, eller styres fra en smarttelefon og andre enheter. Mange av våre kunder jobber mot å produsert duppeditter og kontrollenheter som kan fjernstyres.

Vi har lang erfaring med å hjelpe bygge elektronikk, hvor RF, power og hastighet går hånd i hånd. Med våre løsninger er det kort vei fra ide til et ferdig design, og du kommer raskt i gang med konstruksjon av dine IoT enheter.

#Skjemategning #Simulering #PCBdesign

Mil/Aero

Vi samarbeider i dag med flere bedrifter i militærbransjen og kjenner til den nødvendige diskresjon, og vet at NDA avtaler er et naturlig krav i bransjen. Kravene til militært utstyr har over de seneste år forandret seg mye. Større regnekraft, kommunikasjon og høyhastighetselektronikk i produktene er blitt mer vanlig, samtidig som det produseres et lavere antall dyre prototyper.

I denne bransje anbefaler vi å starte med skjemategning før PCB designet legges ut, som så simuleres i vårt post-simuleringsverktøy for å sjekke at timing og EMC er på plass. Vi vet at mange militærbedrifter bruker PLM systemer, og her kan vi levere integrasjoner og komplette systemer. Verktøyene nedenfor er de mest brukte innenfor militærbransjen.

#Skjemategning #PCBdesign #Simulering #SignalIntegritet #PowerIntegritet #PLM

Medtek

Vi samarbeider med mange Medtek bedrifter, og kjenner de strenge godkjenningskrav som stilles til elektronikk i forbundet med pasientsikkerhet. Kravene forbundet med medtek apparater varier fra størrelse og holdbarhet, til sikkerhet og dokumentasjon. Vi veileder og hjelper deg med å finne de riktige løsninger.

Start med å design elektronikken i vårt skjemaverktøy, simuler skjemaet og design kretskortet før det hele skal dokumenteres. Les mer om våre anbefalte verktøy ved å klikke nedenfor.

#Skjemategning #Simulering #PCBdesign #Dokumentasjon

Industri

Elektronikk er blitt en viktig del av alle industriprodukter i dag. Pumper, målere, konvertere m.v. skal kunne kommunisere med hverandre og eksterne systemer. I de seneste årene har det blitt investert mye i få teknologien til å samarbeide med mekaniske design. Våre verktøy støtter smarte integrasjoner til alle markedets ledende mekaniske verktøyer, og gjør det lett for designgrupper å dele data.

Start designfasen i det mekaniske designverktøy, og overfør data direkte til PCB verktøyet.

#M-CADintegration #Skjemategning #PCBdesign #PLM

Automotive

Over de siste fem år er elektronikk blitt en stor del av bilindustrien og elektrifisering av bilene er blitt et fokusområde. Vår softwareleverandør, Cadence, har i mange år hatt kjennskap til dette industriområde. Det er nettopp derfor våre verktøy godkjent etter ISO 9002 og har de høyeste standarder for å sikre feilfrie produkter.

Start utviklingen av elektronikk med skjemategning, og simuler så elektronikken med PSpice simuleringsverktøyet, før du begynner å designe ditt PCB og jobber med dokumentasjon.

#Skjemategning #Simulering #PCBdesign #Dokumentasjon

Vil du bli mer effektiv?

Ønsker du å bli mer effektiv, men trenger veiledning for å avgjøre hvilke løsninger som hjelper deg oppnå målene dine?

Ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt for en prat

+47 21 55 28 28